Cursus tuinonderhoud

Groei & Bloei organiseert dit voorjaar een “cursus tuinonderhoud” waarbij alle aspecten van het tuinieren aan bod komen.

Met de opgedane kennis is de cursist beter in staat om planten gezond en vitaal te houden. En als je begrijpt wat planten nodig hebben om gezond te groeien dan heb je groene vingers. In een tuin met gezonde planten die op de juiste plaats staan, is al véél gewonnen. Dat maakt het werken in de tuin niet alleen plezieriger, maar het onderhoud kost ook minder tijd en energie. Bovendien is het voor mens en dier veel aangenamer vertoeven in een tuin met een weelderige plantengroei. 

De lesstof wordt aangeboden met behulp van PowerPoint -presentaties met theorie, praktische voorbeelden van de behandelde onderwerpen plus een aantal zeer illustratieve instructie-filmpjes.  Deelnemers ontvangen een uitgebreid naslagwerk. 

Waar en wanneer? 

5 vrijdagavonden, 24, 31 maart, 14, 21 en 28 april van 19.30 tot c.a. 21.45 uur, in het Tuinhuis van de Stadstuin Rusthout, Noordsingel 3 (t.o. winkelcentrum “Mall of the Netherlands”) Leidschendam. 

De kosten voor 5 lesavonden bedragen € 52,50. Leden van Groei & Bloei en donateurs van de Stadstuin krijgen € 9,00 korting.

Voor uitgebreide informatie en aanmelden: Stuur een e-mail naar jan.gonnie(@alpineflowers.nl of bel 070 327 8959 (na 19.00 uur).