In memoriam: Aad Brizee (1953- 2023)

Op dinsdag 9 augustus bereikte ons het droevige bericht dat Aad Brizee na een kort ziekbed op 8 augustus 2023 is overleden.

Aad was een van de leden die al jaren op ons complex vertoefde. Al vanaf 1984 was hij aanwezig op zijn tuin en stond altijd klaar voor iedereen die zijn raad en daad nodig had. Aad was iemand die iedereen wilde helpen en bijstaan met advies op allerlei gebied.

Aad was al voor zijn pensionering actief op zijn tuin, maar door zijn drukke baan te weinig aanwezig. Na zijn pensionering kon hij zich eindelijk met z’n tuin bezig gaan houden, maar hielp ook nog ieder ander die zijn hulp nodig had met zijn of haar tuin.

Aad was een actief en zeer gewaardeerd lid van onze vereniging. Hij was o.a. lid van de taxatiecommissie, waarbij hij samen met Joop Karsten menig huisje op waarde heeft geschat. Ondanks dat Aad hierdoor vrijstelling had voor het Algemeen Werk, was hij toch ook groepshoofd en stuurde de leden in zijn groep aan.

Aad was de vrolijkheid zelve. Kwam je Aad tegen dan stond er meestal een glimlach op z’n gezicht en waren de grappen niet van de lucht. En was je zelf niet vrolijk, dan maakte hij je wel aan het lachen…

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Conny, familie en vrienden. We zullen Aad, zijn lach, zijn behulpzaamheid en altijd goede humeur ontzettend missen.

2 reacties

 1. Lieve Aad
  Nooit meer koffie
  Nooit meer ha lieverd
  Nooit meer Nilo knuffelen
  Nooit meer leren tuinieren van jou
  Wat ga ik jou gezelligheid missen
  Dag lieve Aad, see you again, Angelique

 2. Lieve allemaal, dank voor deze mooie woorden over Aad. Zijn tuin was zijn lust en zijn leven. We gaan hem zeker ontzettend missen. Lieve groeten Conny Brizee.

Reacties zijn gesloten.