Lezing over internationale tuinen

Bron: Het krantje online

Aart Bogerd heeft in zijn leven al vele tuinen in het buitenland bezocht. Op 13 april geeft hij daarover een lezing voor Groei & Bloei Leidschendam e.o.

Ooit woonde Aart Bogerd tijdelijk op De Hartekamp in Heemstede. De plek waar Linnaeus voor de toenmalige bewoner van het landgoed, Dhr. George Clifford, een botanische beschrijving van de planten en bomen maakte: de Hortus Cliffordianus. Dat boek werd in het jaar 1739 uitgegeven. Deze historische plek bracht Aart Bogerd een blijvende interesse bij voor planten en tuinen. In zijn presentatie laat hij impressies zien van tuinen in diverse delen van de wereld: van Canada tot Marokko, van Frankrijk tot Iran, van Maleisië tot Spanje. Daar vertelt hij interessante verhalen bij.

Groei & Bloei nodigt u uit om deze lezing bij te wonen. Iedereen is welkom op 13 april om 20.00 uur op de locatie: Zaal Dienstencentrum Duivenvoorde, Duivenvoorde 262, Leidschendam. Aanvang: 20.00 uur. De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden, net als de koffie of thee in de pauze.