Vlag uit voor het zomerfeest

Zomerfeest toch nog geslaagd

Na een lastige start bij het plannen en inschrijven van de deelnemers aan ons zomerfeest mogen we toch spreken van een geslaagd evenement. Er hadden zich genoeg tuinders en hun gezinnen ingeschreven om de kantine om te bouwen tot een leuk ‘proeflokaal’. Iedereen had wel iets klaargemaakt waardoor er genoten kon worden van allerlei heerlijkheden.

Er werd heerlijk gegeten van gerechten die men niet dagelijks eet. Zo’n kennismaking is dan ook leuk voor een vervolg om thuis eens te maken.

Het was ook een manier om elkaar wat beter te leren kennen en onder het genot van een hapje en een drankje werd er dan ook volop gebabbeld en gelachen.

Toen we na een geslaagde avond aan het opruimen waren, bleek dat familie Kotsiuba wel een heerlijk gerecht had gemaakt maar door iemand op het verkeerde spoor was gezet en dat het zomerfeest volgende week was. 🙁 Zij waren dus niet naar de kantine gekomen. We ontdekten dit toen we gingen opruimen en zijn toen meteen met de nog aanwezigen naar tuin 5 gegaan en hebben daar een gezellige “afterparty” gehad en als toetje hun gerechten gegeten.

De familie was ontroerd door de belangstelling. Het was heel gezellig zo samen dankzij Google translate en Stania Wildschut die Russisch spreekt en snel kon vertalen.

Bep Beerbaum & Franska Tijhuis